Viza apartmanház I. ütem

Pest: XIII. Viza u. 9-11. Párkány u. 8.

VIZA-I ÜTEM ELKÉSZÜLT PROJEKT...

Pest: XIII. Viza u. 9-11. Párkány u. 8.


MŰSZAKI ADATOK:

Érvényes: Budapest XIII., Viza u. - Párkány u. - vizafogó sétány által határolt terület beépítésére (1. jelű telek / Hrsz.: 25721/12./ 98 lakásos lakóépület)

ÉPÜLETSZERKEZETEK:

Az épület vasbeton lemezalap alapozással, pillérvázas felmenő szerkezettel készül, hőszigetelő Porotherm 38-as határoló falazattal, monolit vasbetonfödémmel épülnek, hőszigeteléssel. A lakáselválasztó falak Porotherm 30-as téglából készülnek. A lépcső monolit vasbeton. Az épület zárófödéme monolit vb. Lemez megfelelő hő- és vízszigeteléssel, kavicsterítéssel, horganybádogozással, ill. eresz- és lefolyócsatornákkal, Lindab műanyag bevonatú acéllemezből készülnek. Az ablakok fehér műanyagablakok, hőszigetelő üvegezéssel. Az épület homlokzata előtt 15 cm vastag Vb fal áll, amelyen a lakóhelyiségek mögöttes nyílásainak megfelelő kivágás látható, és az épülethez vb lemezekkel kapcsolódik.

A lakások felszereltsége alapárra vonatkozóan:

Bejárati ajtó: /nem változtatható/ MABISZ minősítésű biztonsági ajtó, gumitömítéssel, fémtokkal, kitekintővel.

Belső ajtók: utólag elhelyezhető Standard típusú MSZ méretrendű 210-es magasságú fehérre vagy bükk színűre fóliázott ajtó gumitömítéssel, fehér vagy bükk színű tokborítással, normál rozettás kilinccsel. A nappali és a konyha ajtaja mélyen üvegezett, a többi helyen tele ajtó van /változtatható többlet költséggel/. Egységára: ajtó + tok + beépítés + kilincs: 45.000/ db Áfás áron.

Falak: a falak gletteléssel, fehér diszperziós festéssel készülnek. (Színezés felárral.) A csempeburkolat fürdőben, WC-ben mennyezetig hálósan rakva, sarkokon él védővel, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választható. Ha a kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 3000 Ft/m2 Áfás anyagáron visszaszámoljuk és a lakást szerkezetkészen adjuk át. A konyhában a tervezett bútor helyén az alsó és a felső elem közti sávban 60 cm szélességben hálósan rakott csempeburkolat, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választhatóan, egyéb esetben 3000 Ft/m2 Áfás anyagáron.

Padló: fürdőben, WC-ben, konyhában, kamrában, előszobában és közlekedőben, gardróbban hálósan mázas kerámialap , az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választható. Ha a kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 3000 Ft/m2 Áfás anyagáron visszaszámoljuk és a lakást szerkezetkészen adjuk át.

Erkélyburkolat nem változtatható!

Nappaliban és a szobákban bükk vagy tölgy laminált parketta (1200 Ft/m2 Áfás áron számolva) kerül lerakásra. A hagyományos parketta beszerzését és lerakását cégünk nem vállalja!

A felsorolt burkolatok m2 árai az alaprajzon szereplő m2-ekre vonatkoznak (csak a felsorolásban szereplő anyagárakra vonatkozik, tehát nem tartalmazza a segédanyagokat). A kiállított díszítőelemeket az alapár nem tartalmazza.

A fürdőszoba felszereltsége:

- 1 db kád fehér színben /akril 170-es/
- 1 db mosdó fehér színben /Alföldi Bázis termék, láb - és szifontakaró nélkül/
- 1 db kád és 1 db mosdó csaptelep /Kludi Logo-mix típusú egykaros, krómozott kivitelben/
- 1 db automata mosógép csatlakozás /hideg vízvételre, csatornára/
- 1db WC falra szerelhető tartállyal, Alföldi termék
(padlóösszefolyó a lakásokban műszakilag nem megoldható)

Konyha felszereltsége:

- 1 db páraelszívó csatlakozás
- belsőterű konyhában egycsöves ventillátor

Fűtés-, meleg vízellátás:

Központi gázkazánokból ellátott fűtés- és meleg vízellátás. Fűtési rendszer: aljzatban vezetett csövezésű radiátoros meleg vízfűtés. Hőmennyiségmérőt szerelünk fel, lakásonkénti mérés lehetőségét biztosítva.

Víz:

Lakásonként egyedi al vízmérő órákat szerelünk fel. A telken belüli 1 db fő vízmérőóra fogyasztása a VÍZMŰ elszámolás alapján történik.

Elektromos:

Egyedi villanyórákat szerelünk. Az áramkörök falhoronyban vezetett Mü III. védőcsőben haladnak. MCu 1,5 mm rézvezetéket alkalmazunk (kivéve mosógép, tűzhely konnektor MCu 2,5 mm. A lámpáknak MmCu vezetéket alkalmazunk a födémben. A szerelvények fehér színű Electro Material típusúak A lakás elosztótáblája süllyesztett kivitelű, általában bejárati ajtó fölé helyezzük el.

Az áramköri kiosztások:

Elektromos tűzhely 3x16 A Mosógép " 16 A Szobai dug aljak 10 A (szobaszámtól függően 1 v. 2 áramkör) Konyhai dug aljak 16 A Világítás 6 A ( 1 v. 2. áramkör)

Szellőzés:

Egycsöves ventillátorral

TV:

Minden szobában, kivéve a félszobát kábeltévés csatlakozási lehetőség (vezetékezés). A birtokbaadásig kerül kiválasztásra a szolgáltatás módja és az üzemeltető társaság.

Telefon:

Az épületben vezeték szinten kiépítve (csövezés, vezetékes), 1 db csatlakozási lehetőség nappaliban kiépítve.

Kaputelefon:

A bejárati kapu elektromos zárral működik, a lakások kaputelefonosak.
Ezen felsorolt felszereltségek az alapárra vonatkoznak. Ettől eltérni külön megállapodás szerint, tervmódosítási felárral lehet. A tervmódosítás, illetve az alaptól eltérő művezetés díját műszaki előkészítő kollégáink az igényszint-egyeztetés költségvetésével egyidejűleg megadják.

Pinceszint: gépkocsi tárolók + lomkamrák:

Bejárata utcáról jól szellőző rácsos, rolós szerkezetű kapu távirányítóval. A falak vakoltak, meszeltek. Padló festett betonfelület. A pinceszinti teremgarázsban kialakított gépkocsi parkolók nem kerülnek leválasztásra. Közös világításúak.

Lomkamrák:

fala vakolt, meszelt vagy horganyzott drótháló, padlója simított beton. Világítással ellátott.

A vevőt külön terheli:

- elektromos, víz al mérőóra felszerelése, mivel a közművállalatokkal szerződés csak egyenként köthető (névre írást mi intézzük) + ügyvédi költség, alapító okirat szerkesztésének költsége (együttesen ún. előirányzati költség., ennek összege lakásonként 300.000.-Ft, garázsonként 100.000.-Ft) - a telefon beszerelésének költsége

Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok

A lakáslista szűkítéséhez kattintson azokra a paraméterekre, melyek nem érdeklik Önt.

 felel meg  lakásból a megadott feltételek alapján.
Lakás száma Összesen (m2) Lakás (m2) Erkély (m2) Szobák száma Emelet Kedvezményes ár