Segítséggel könnyebb

Otthont vagy befektetési lehetőséget keres? A piacon egyre több ingatlant kínálnak eladásra, melyek közül nehéz a legideálisabbat megtalálni. A Reax lakásoknál nem kell, hogy egyedül érezze magát! Nálunk minden lakásvásárláshoz szükséges szolgáltatást megtalál: hitelcentrum, belsőépítészeti tanácsadás, bebútorozás, bérbeadás. Nézzen körül nálunk, s meglátja: segítséggel könnyebb!

Kevés az ideje válogatni? Expressz ajánlatkérés: +36  1 270 1111

Weboldalunkon található lakáskeresőnkben könnyen és gyorsan kiválaszthatja, hogy Budapest melyik részén, milyen méretű lakást keres. Ha megtalálta az alaprajzot, ajánlatkérését 1 perc alatt elküldheti. Megkeresésére 1 munkanapon belül válaszolunk megadott elérhetőségein. Tanácsadóinkat felkeresheti a XIII. Hegedűs Gyula utca 69 értékesítési irodánkban, illetve kérésére személyes találkozót is szervezhetünk.

„Már kiválasztottam a lakást, tudnak ajánlani egy jó belsőépítészt?”
A REAX szakképzett belsőépítész csapattal rendelkezik. Ha megtalálta leendő otthonát, kollegáink segítenek lakása belső tereinek kialakításában.

Egyeztessen találkozót: +36 1 270 1111

„Ha befektetési céllal vásárol?”
Ezt a  szolgáltatásunkat elsősorban befektetési céllal vásárló ügyfeleinknek ajánljuk, ez tartalmazza a lakás teljes berendezését, a közüzemekkel való szerződéskötést, a lakás bérlőjének megtalálását, illetve a későbbi kapcsolattartást és bérleti díj beszedést is.
Természetesen beköltöző ügyfeleinknek is szívesen állunk rendelkezésére bútorozási kérdésekben.

Szeretne több információt? Keresse munkatársainkat a +36 1 270 1111-es telefon számon!