Gellért ház

Buda: XI. Bicskei u. 3-7.

GELLÉRT HÁZ ELKÉSZÜLT PROJEKT!

Buda: XI. Bicskei u. 3-7.

A Móricz Zsigmond körtétől 1-2 perces sétával megközelíthető, csendes kis mellékutcában, 64 lakásos újépítésű társasházban, egyedi kivitelezésű, exkluzív lakásokat kínálunk minőségi belső felszereltséggel. Leköthető lakások méretei: 110 és 111 m2. Költözés: burkolatválasztástól számított 2 hónap.

Érvényes: 1111 Budapest XI. ker. Bicskei u. 3-5-7. telken felépülő 63 lakásos társasházra (hrsz. 4243/1.)

Az épület a korábban három helyrajzi számú telek egyesítéséből született 4243/1. hrsz-ú telken Pinceszint+Földszint+6 emelet+Tetőtér kialakításban épül. A Bicskei utca egy rövid, egyirányúsított forgalmú csendes mellékutca, a Lágymányosi utcát és a Karinthy Frigyes utat köti össze. Az utca a teherautó-forgalom elől elzárt. Ugyanakkor a tömegközlekedés kiváló, a néhány perces sétával elérhető Móricz Zsigmond körtér Buda tömegközlekedési csomópontja, illetve a jövőben a 4-es metró egyik tervezett állomáshelye.

Épületszerkezetek:

Az épület vasbeton lemezalap alapozással, pillérvázas felmenő szerkezettel készül, hőszigetelő Porotherm 38-as határoló falazattal, monolit vasbetonfödémmel épülnek, hőszigeteléssel. A lakáselválasztó falak Porotherm 30-as hanggátló téglából készülnek. A lépcső monolit vasbeton szerkezetű. A tető héjalása hódfarkú cserép, a lapostető, illetve előtető titán-cink lemezfedést kap. Az ablakok fehér műanyagablakok, hőszigetelő üvegezéssel. A homlokzat részben süttői mészkőburkolat, részben TERRANOVA nemesvakolattal bevont. Az erkélykorlátok rozsdamentes acél tartószerkezettel, edzett üvegmezőkkel. (Az erkélyelválasztók hasonló kialakításúak, de homokfúvott üveggel.) Az épület 2 lépcsőházas, 2 db Schindler 6 személyes lifttel. A homlokzati nyílászárók műanyagok, országos méretrendnek megfelelő méretben, redőnyszerkezettel, a tetősíki ablakok fából készült redőnyzet nélküliek.

A lakások felszereltsége alapárra vonatkozóan:

Bejárati ajtó: (nem változtatható) MABISZ minősítésű biztonsági ajtó, gumitömítéssel, fémtokkal, kitenkintővel. Belső ajtók: utólag elhelyezhető DIN méretrendű fehér vagy bükk (választható) fóliázott ajtó gumitömítéssel, fehér v. bükk tokborítással, normál kilinccsel. A nappali és a konyha ajtaja mélyen üvegezett, a többi helyen teleajtó van /változtatható többlet költséggel/. Egységára: ajtó + tok + beépítés + kilincs: 60.000/ db Áfás áron. Falak: a falak gletteléssel, diszperzit festéssel, fehér színben készülnek (színezés feláras). A csempeburkolat fürdőben, WC-ben mennyezetig hálósan rakva, sarkokon élvédővel, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választható. Ha a kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 3000 Ft/m2 Áfás áron visszaszámoljuk és a lakást szerkezetkészen adjuk át. A konyhában a tűzhely mögött 1,50 m magasságig, a tervezett bútor helyén az alsó és a felső elem közti sávban 60 cm szélességben, hálósan rakott csempéből, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választhatóan, egyéb esetben 3000 Ft/m2 Áfás áron.

Padló: fürdőben, WC-ben, konyhában, kamrában, előszobában és közlekedőben hálósan rakott 30x30 cm lapméretű mázas kerámialap, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választható. Ha kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 3000 Ft/m2 Áfás áron visszaszámoljuk és a lakást szerkezetkészen adjuk át. (Erkélyburkolat nem változtatható.)

Nappaliban és hálószobákban bükk vagy tölgy laminált parketta 1200 Ft/m2 Áfás áron számolva kerül lerakásra. Hagyományos parketta beszerzését és lerakását cégünk nem vállalja!

A felsorolt burkolatok m2 árai az alaprajzon szereplő m2-ekre vonatkoznak (csak a felsorolásban szereplő anyagárakra vonatkozik, tehát nem tartalmazza a segédanyagokat.) A kiállított díszítőelemeket az alapár nem tartalmazza..

A fürdőszoba felszereltsége:

- 1 db kád fehér színben (Madrid akril 170-es méretű) 30.000.-Ft ÁFA-s árig - 1 db mosdó fehér színben (Alföldi Solinar termék, láb - vagy szifontakaróval) - Csaptelepek KLUDI - Logo mix egykaros krómozott kád, zuhany 20.000.-Ft, mosdó 10.000.-Ft - 1 db automata mosógép - csatlakozás (hidegvízvételre, csatornára) - 1 db Alföldi Solinar fehér mélyöblítésű monoblokkos WC (padlóösszefolyó a lakásokban műszakilag nem megoldható)

Konyha felszereltsége:

- 1 db páraelszívó csatlakozás, a légelvezetés biztosított.

Fűtés-, melegvízellátás:

Tetőtéri gázkazánházból ellátott fűtés- és melegvízellátás. Fűtési rendszer: aljzatban vezetett csövezésű radiátoros melegvízfűtés. Hőmennyiségmérőt szerelünk fel, lakásonkénti mérés lehetőségét biztosítva.

Víz:

Lakásonként víz almérőórát felszerelünk. Az almérőórák a házon belüli vízfogyasztás szétosztására szolgálnak. A telken belüli 1 db vízmérőóra fogyasztása a VÍZMŰ elszámolás alapján történik.

Elektromos:

Egyedi villanyórákat szerelünk. Az áramkörök falhoronyban vezetett Mü III. védőcsőben haladnak. MCu 1,5 mm rézvezetéket alkalmazunk (kivéve mosógép, tűzhely konnektor MCu 2,5 mm. A lámpáknak MmCu vezetéket alkalmazunk a födémben. A szerelvények fehér színű Electro Material típusúak A lakás elosztótáblája süllyesztett kivitelű, általában bejárati ajtó fölé helyezzük el.

Az áramköri kiosztások: Tűzhely dugalj 3*16 A Mosógép "16 A Szobai dugaljak 10 A (szobaszámtól függően 1 v. 2 áramkör) Konyhai dugaljak 16 A Világítás 6 A ( 1 v. 2. áramkör)

Szellőzés: egycsöves ventillátorral TV: Minden szobában kábeltévés vételi lehetőség, kivéve félszobát. Telefon: Az épületben vezeték szinten kiépítve (csövezés, vezetékes), 1 db csatlakozási lehetőség nappaliban kiépítve.

Kaputelefon: A bejárati kapu elektromos zárral működik, a lakások kaputelefonosak.

Ezen felsorolt felszereltségek az alapárra vonatkoznak. Ettől eltérni külön megállapodás szerint, tervmódosítási felárral lehet. A tervmódosítás, illetve az alaptól eltérő művezetés díját műszaki előkészítő kollégáink az igényszint-egyeztetés költségvetésével egyidejűleg megadják.

Pinceszint:

Pincében és földszinten teremgarázs beállóhelyek találhatók, melyek padlózata beton Reocorr festéssel, a falak fehérre meszeltek. Bejárata utcáról jól szellőző rácsos, rolós szerkezetű kapu távirányítóval. A gépkocsiparkolók nem kerülnek leválasztásra. Közös világításúak. Lomkamrák: fala vakolt, meszelt vagy horganyzott drótháló, padlója simított beton. Világítással ellátott.

A vevőt külön terheli: elektromos, víz almérőórák felszerelése, mivel a hatóságokkal szerződés csak egyenként köthető, ügyvédi költség, alapító okirat szerkesztésének költsége (együttesen ún. előirányzati kltsg., 300.000.-Ft/lakás, 100.000.-Ft/gk.beálló) - a telefonvonalat egyedileg kell kérni

Tájékoztatjuk Vevőinket, hogy a házban 24 órás portaszolgálatot kívánunk működtetni, amennyiben a társasház tulajdoni hányad szerint számolt többsége ezt megszavazza. Ennek díja a közös költségbe kerülne beszámításra (kb. 90 Ft/nm/hó). Az adásvételi szerződés megkötéséig nyilatkoztatunk minden tulajdonost, hogy akar-e portaszolgálatot.

Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok

A lakáslista szűkítéséhez kattintson azokra a paraméterekre, melyek nem érdeklik Önt.

 felel meg  lakásból a megadott feltételek alapján.
Lakás száma Összesen (m2) Lakás (m2) Erkély (m2) Szobák száma Emelet Kedvezményes ár