Victoria Garden

Pest: VIII. Kisfaludy u. 18-20.

VICTORIA GARDEN ÚJ PROJEKT!

Pest: VIII. Kisfaludy u. 18-20.

KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG GARANTÁLT 8%-OS HOZAMMAL!
A Corvin negyedben található Victoria Garden társasházban lakások eladók befektetésnek! A lakások bérbe adása esetén min nettó 8%-os euró hozam elérhető, amelyre az első három évben garanciát vállalunk. Céges vásárlás esetén az ár fordított Áfá-t tartalmaz, így a tényleges ráfordítás csak nettó 1300 Euró/m2. Az ár tartalmazza a teljes felszereltséget.

A 93 lakásos, 6 emeletes társasház a Kisfaludy utcában a város szívében, Józsefváros megújuló negyedében a Baross utca és a József körút találkozásánál, a Harminckettesek tere sarkánál helyezkedik el. Tömegközlekedéssel a csúcsforgalom idején is gyorsan, bárhová eljuthatunk: a M3-as metró Ferenc körúti megállója gyalog 2 perc alatt; a felújított 4-es és 6-villamosmegállók egy utcányi sétára, és az épülő M4 metró megállója is néhány perc alatt elérhető. Az új ház közvetlen közelében épül fel a Corvin sétány, a városrész "lelke", amely tágas, zöld szigetekkel tarkított közterület, üvegtetővel fedett bevásárló utca, éttermekkel, kulturális intézményekkel.

Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok

A lakáslista szűkítéséhez kattintson azokra a paraméterekre, melyek nem érdeklik Önt.

 felel meg  lakásból a megadott feltételek alapján.
Lakás száma Összesen (m2) Lakás (m2) Erkély (m2) Szobák száma Emelet Ár Kedvezményes ár