Egressy Liget

XIV. kerület Ilka utca 3.

XIV. kerület Ilka utca 3.

Épületszerkezetek:

Az épület vasbeton lemezalap alapozással, pillérvázas felmenő szerkezettel készül, Porotherm 30-as falazóelemmel, monolit vasbetonfödémmel épülnek, hőszigeteléssel. A lakáselválasztó, lakás és lépcsőház közötti falak HML 250 NF+GT Silka (Hanggátló) téglából készülnek. Válaszfalak SILKA 10-es válaszfalak. A lépcső monolit vasbeton. Az épület zárófödéme monolit vb. Lemez megfelelő hő- és vízszigeteléssel, kavicsterítéssel, horganybádogozással, ill. eresz- és lefolyócsatornákkal, Lindab műanyag bevonatú acéllemezből készülnek. Az ablakok fehér műanyagablakok, hőszigetelő üvegezéssel. Az épület homlokzata előtt végigfutó vagy konzolos erkélyek vannak. Eladó fenntartja a jogot arra, hogy a szerkezeti elemeket, anyagokat változtassa, a fentiekkel azonos minőségben.

A lakások felszereltsége alapárra vonatkozóan:

Bejárati ajtó:
DIERRE VULCANO T30 /nem változtatható/ MABISZ és ÉMI minősítésű biztonsági tűzgátló bejárati ajtó, gumitömítéssel, fémtokkal, kitekintővel.

Belső ajtók:
Utólag elhelyezhető (UTH) Standard típusú dekorfóliás ajtó gumitömítéssel (75, 90, 100) x 210-es magasságban. Választható színek: Fehér, Tölgy, Calvados, Dió, Wenge,Sziklás Fenyő. Választható tok szín: Fehér, Tölgy, Calvados, Dió, Wenge, Sziklás Fenyő. A nappali és a konyha ajtói felár ellenében választható üvegezésűek, a többi helyen tele ajtó van /változtatható többlet költséggel/. Egységára: ajtó + tok + beépítés + kilincs: 40.000/ db Áfás áron.

Falak:
A falak gletteléssel, fehér diszperziós festéssel készülnek.

A csempeburkolat:
fürdőben, WC-ben mennyezetig hálósan rakva, sarkokon elvédővel, az értékesítési irodában kiállított, ill. az aktuális katalógusban szereplő burkolólapokból választható. Ha a kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 4200 Ft/m2 Áfás anyagáron visszaszámoljuk.
A konyhában a tervezett bútor helyén az alsó és a felső elem közti sávban 60 cm szélességben hálósan rakott csempeburkolat, az értékesítési irodában kiállított, ill. az aktuális katalógusban szereplő burkolólapokból választhatóan, egyéb esetben 4200 Ft/m2 Áfás anyagáron.

Padló:
Fürdőben, WC-ben, konyhában, kamrában, előszobában és közlekedőben, gardróbban hálósan mázas kerámia lap, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választható. Ha a kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 4200 Ft/m2 Áfás anyagáron visszaszámoljuk.

Nappaliban és a szobákban laminált parketta (7mm) kerül lerakásra bruttó 2400 Ft/m2 egységáron. Ha a kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 1800 Ft/m2 Áfás anyagáron visszaszámoljuk.

Erkélyburkolat nem változtatható!

A felsorolt burkolatok m2 árai az alaprajzon szereplő m2-ekre vonatkoznak (csak a felsorolásban szereplő anyagárakra vonatkozik, tehát nem tartalmazza a segédanyagokat (alátét, szegélyléc, technológiai fólia). A kiállított díszítőelemeket az alapár nem tartalmazza.

A lakások alaptartozéka manuális redőny fehér színben, fehér tokkal, mely felár ellenében elektromossá változtatható.

A lakásokhoz klíma alapszerelés kérhető 96.000 Ft+áfa egységáron (1 beltéri egység esetén, felár ellenében több beltéri egység kialakítása is lehetséges!)

A fürdőszoba felszereltsége:

- 1 db kád fehér színben, akril 170x 70 cm-es
- 1 db mosdó fehér színben /Alföldi Bázis termék, láb - és szifontakaró nélkül/
- 1 db kád és 1 db mosdó csaptelep /Kludi Maris típusú egykaros, krómozott kivitelben/
- 1 db automata mosógép csatlakozás /hidegvíz vételre, csatornára/
- 1 db falsík alatti beépített tartályos WC

Konyha felszereltsége:
- 1 db páraelszívó csatlakozás

Fűtés-, melegvízellátás:
Központi gázkazánokból ellátott fűtés- és melegvízellátás. Fűtési rendszer: aljzatban vezetett csövezésű radiátoros melegvízfűtés. Hőmennyiségmérőt szerelünk fel, lakásonkénti mérés lehetőségét biztosítva.

Víz:
Lakásonként egyedi almérő órákat szerelünk fel. A telken belüli 1 db fő vízmérőóra fogyasztása a VÍZMŰ elszámolás alapján történik.

Elektromos:
Egyedi 3x16A-os (10 kW) szabvány szerinti villanyórákat szerelünk. Az áramkörök falhoronyban vezetett Mü III. védőcsőben haladnak. Mcu 1,5 rézvezetéket alkalmazunk (kivéve mosógép, tűzhely konnektor Mcu 2,5. A lámpáknak Mcu vezetéket alkalmazunk a födémben.
A szerelvények Legrand Cariva típusúak és fehérek.
A lakás elosztótáblája süllyesztett kivitelű, általában bejárati ajtó fölé helyezzük el.
Az áramköri kiosztások: Elektromos tűzhely 3x16 A Mosógép " 16 A Szobai dugaljak 10 A (szobaszámtól függően 1 v. 2 áramkör) Konyhai dugaljak 16 A Világítás 6 A ( 1 v. 2. áramkör) Klíma alapszereléshez külön kör kialakítása 10A Szellőzés: egycsöves ventillátorral

TV: Minden szobában kábeltévés csatlakozási lehetőség KOAX és 8 eres UTP kábellel (vezetékezés). A birtokbaadásig kerül kiválasztásra a szolgáltatás módja és az üzemeltető társaság.

Telefon: Az épületben vezeték szinten kiépítve (csövezés, vezetékes), 1 db csatlakozási lehetőség nappaliban kiépítve.

Kaputelefon: A bejárati kapu elektromos zárral működik, a lakások kaputelefonosak (Digitális kaputelefon).

Ezen felsorolt felszereltségek az alapárra vonatkoznak.
Ettől eltérni külön megállapodás szerint, tervmódosítási felárral lehet. A tervmódosítás, illetve az alaptól eltérő művezetés díját műszaki előkészítő kollégáink az igényszint-egyeztetés költségvetésével egyidejűleg megadják.

Eladó fenntartja a jogot arra, hogy a beépített anyagokat, felszereléseket változtassa, a fentiekkel azonos minőségben.

Pinceszint: gépkocsi tárolók + lomkamrák
Bejárata utcáról jól szellőző rácsos, rolós szerkezetű kapu távirányítóval. A falak meszeltek. Padló: festett betonfelület. A pinceszinti teremgarázsban gépkocsi parkolók nem kerülnek leválasztásra. Közös világításúak.

Tároló: fala vakolt vagy meszelt vagy horganyzott drótháló, padlója simított beton.

A vevőt külön terheli:
- elektromos, víz almérőóra felszerelése, mivel a közművállalatokkal szerződés csak egyenként köthető (névre írást cégünk intézi)
- ügyvédi költség, alapító okirat szerkesztésének költsége (együttesen ún. előirányzati költség, ennek összege lakásonként 390.000.-Ft, garázsonként 100.000.-Ft)
- a telefon beszerelésének költsége

Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok

A lakáslista szűkítéséhez kattintson azokra a paraméterekre, melyek nem érdeklik Önt.

 felel meg  lakásból a megadott feltételek alapján.
Lakás száma Összesen (m2) Lakás (m2) Erkély (m2) Szobák száma Emelet Kedvezményes ár