Kakukkligeti Telkek

Buda: XI. Kakukkhegyi út

KAKUKKLIGETI ÚJ PROJEKT!!

Buda: XI. Kakukkhegyi út

ÉPÜLETSZERKEZET:

Alapozás, pince:

Az épület vízzáró vasbeton lemezalapon áll, melyet 1 réteg talajnedvesség elleni szigetelés vesz körül másodlagos vízzáró rétegként. Ennek a technológiának az előnye az, hogy a vasbetontálca kizárja az egyenlőtlen süllyedés lehetőségét.

A pincefalak monolit vízzáró vasbetonfalak. A falak és az alaplemez találkozásánál a munkahézagba duzzadó és munkahézagszalag kerül, mely tökéletes vízzárást biztosít.

Teherhordó szerkezetek:

Az épület téglaszerkezetes, 38 cm-es Porotherm NF teherhordó tégla falazattal készül, hőszigetelő habarcskitöltéssel. A lépcsőházat körülvevő fal 20 cm-es zsalukőből készül. A födémek 20 cm vastag monolit vasbeton síkfödémek, a tetőtér beépítés térlefedő szerkezete 18 cm vastag vasbeton koporsófödémmel készül.

Falazatok:

A falazatok Porotherm rendszerből készülnek, kivétel a házakat elválasztó falazatokat, melyek szintenként változnak. A pinceszinten 30 cm-es zsalukőfal, a földszinten 12 cm-es Porotherm tégla és 20 cm zsalukő vasbetonfal, a földszinten, tetőtérben és a fedélszékben 2x20 cm-es Porotherm elválasztó tégla falazat, 5 cm-es légréssel. A külső térelhatároló falak 38 cm-es Porotherm téglák. Az oromfalak 30 cm-es Porotherm téglából készülnek A válaszfalak 10 cm-es Porotherm válaszfal elemekből lesznek megépítve, ahol a nyílászárók felett Porotherm kerámiavázas vasbetongerendák lesznek elhelyezve. A szerelőfalak 10 cm-es Porotherm téglából épülnek.
A kémények Schiedel rendszerű, lakótérben körülfalazottan készülnek. Az összes külső falszerkezet kielégíti a hatályos hőtechnikai szabvány előírásait.

Aljzatok:

A födémszerkezeteken, a földszinten 4 cm hőszigetelő, a tetőtérben 2 cm hangszigetelő rétegre 6 cm vastagságú cementesztrich aljzat készül.

Fedélszerkezet:

Az épület koporsófödéme felett nyeregtetős üres fedélszerkezet készül fából, melyet beépítés előtt gomba- és lángmentesítő TETOL FB vegyszerrel kezelnek le, áztatásos módszerrel. A tetőtéri terasz fölé úgynevezett ramonád tetőszerkezet készül fából, melyet beépítés előtt szintén gomba- és lángmentesítenek.

Tetőfedés:

A tetőfedés hódfarkú cserépből készül. A cserépfedés alatt szálerősítéses műanyag fólia másodlagos vízszigetelés készül. Bádogos szerkezetek: A tető bádogos munkái, az ereszek és a homlokzati lefolyócsövek horganylemezből készülnek.

Vízszigetelések:

A pinceszint vasbeton padlószerkezete és az oldalhatároló falai vízzáró betonból készülnek, melyet talajnedvesség elleni szigetelőréteg vesz körül 1 réteg vastagságban. A vasbeton lemezalap és a vasbeton falak találkozásánál képződő munkahézagba duzzadószalag kerül, mely tökéletes vízzárást biztosít. A földszinten a körítő falak alatt 1 réteg vastagságban szintén vízzáró bitumenes lemez lesz elhelyezve, mely a lábazatnál fel lesz hajtva 30 cm magasságban. A pincefödém feletti visszatelepített részen 2 réteg gyökérálló vízszigetelés készül.

Hő- és hangszigetelések:

Konzolok és koszorúk kialakításánál 5 cm vagy 7,5 cm vastagságú bent maradó hőszigetelés készül. A tető hőszigetelése 12 cm vastag Therwoolin üveggyapot hőszigetelés lesz, a szarufák alá és közé elhelyezve. A pincefalak 5 cm vastag Stirofoam hőszigeteléssel lesznek beborítva. A terasz hőszigetelése 5 cm vastag Floormate lesz. A pincefödémen 2 cm vastag Austrotherm hőszigetelés és hőtükör fóliával úsztató rétegként.

Vakolatok, lábazatok:

A külső és belső vakolás gépi vakolással készül. A lábazatburkolat 60 cm vastagságban készül, járdaszint alatt 10 cm és járdaszint felett 50 cm magassággal.

Nyílászárók:

A tetőtérben Roto típusú tetőablakok és Roto típusú univerzális tetőkibúvók lesznek elhelyezve. A tetőtéri ablakok burkolókeretének profilos kialakításhoz kell, hogy megfeleljenek. A redőnytokok előtét gerendával tervezettek a szemöldökméret biztosításával, vagy gerenda nélkül is kialakíthatók a megrendelő által biztosított redőnytokokkal. A külső nyílászárók Veka műanyag profilból készülnek.

Terasz, épület körüli járda:

Kavicstömörítésre készített dilatált aljzatbeton készül, amire homokágyba fektetett 4 cm vastag natúr betonelemek lesznek elhelyezve, kerti szegély kialakítással, térburkolattal.

LAKÁSOK KIALAKÍTÁSA, BELSŐ FELSZERELTSÉGE

Bejárati ajtó:

MABISZ minősítésű biztonsági ajtó, gumitömítéssel, fémtokkal, kitekintővel.

Belső ajtók:

utólag elhelyezhető Standard típusú DIN méretrendű fehérre vagy bükk színűre fóliázott ajtó gumitömítéssel, fehér vagy bükk tokborítással, Hoppe (pl.Seattle) rozettás réz színű kilinccsel. A nappali és a konyha ajtaja mélyen üvegezett, a többi helyen teleajtó van /változtatható többlet költséggel /. Egységára: ajtó + tok + beépítés + kilincs: 56.000/ db Áfás áron.

Falak:

A falak gletteléssel, fehér diszperziós festéssel készülnek. A csempeburkolat a fürdőben és a WC-ben mennyezetig csempelapokból hálósan rakva, sarkokon élvédővel, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választható, 4000 Ft/m2 Áfás anyagáron. A konyhában a tűzhely mögött 1,50 m magasságig, a tervezett bútor helyén az alsó és a felső elem közti sávban 60 cm szélességben, hálósan rakott, az értékesítési irodában kiállított csempékből választhatóan, 3000 Ft/m2 Áfás anyagáron.

Padló:

fürdőben, WC-ben, konyhában, kamrában, előszobában és közlekedőben hálósan rakott mázas kerámialap, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választható, 4000 Ft/m2 Áfás anyagáron. Nappaliban és a szobákban bükk vagy tölgy laminált parketta (2400 Ft/m2 Áfás áron számolva) kerül lerakásra. A felsorolt burkolatok m2 árai az alaprajzon szereplő m2-ekre vonatkoznak (csak a felsorolásban szereplő anyagárakra vonatkozik, tehát nem tartalmazza a segédanyagokat). A kiállított díszítőelemeket az alapár nem tartalmazza.

Lépcső:

Porszórt acélcső korlát és lépcsőszerkezet, bükk lépcsőlapokkal. Fürdőszobák felszereltsége (kiviteli terv alapján az alábbiakból): - kád fehér színben /akril 170-es, vagy sarokkád 140/140/ - mosdó fehér színben /Alföldi Bázis termék, láb - és szifontakaró nélkül/ - kád és mosdó csaptelep /Kludi Logo-MIX típusú egykaros, krómozott kivitelben/ - 1 db automata mosógép - csatlakozás /hidegvízvételre, csatornára/ - hátsókifolyású Alföldi Bázis WC csésze, falra szerelhető műanyag tartállyal (padlóösszefolyó a lakásokban műszakilag nem megoldható) Konyha felszereltsége: - 1 db páraelszívó - csatlakozás, a légelvezetés biztosított. Fűtés-, melegvízellátás:

Fűtési rendszer:

Pincében elhelyezett Vaillant Kondenzációs 28 kW teljesítményű gázkazán, 120 l-es víztárolóval. Aljzatban vezetett csövezésű radiátoros melegvízfűtés. Padlófűtés kialakítása igény szerint egyedi terv alapján, felárral.

Víz:

A telken belüli 1 db vízmérőóra fogyasztása a VÍZMŰ elszámolás alapján történik. Elektromos: Egyedi villanyórákat szerelünk. Az áramkörök falhoronyban vezetett Mü III. védőcsőben haladnak. MCu 1,5 mm2 rézvezetéket alkalmazunk (kivéve mosógép, tűzhely konnektora, ahol MCu 2,5 mm2-t). A lámpáknak MMCu vezetéket alkalmazunk a födémben. A szerelvények fehér színű PRODAX Classic típusúak Vizes és sötét helyiségekben adunk fehér 60W-os opálburás lámpatesteket: WC, fürdőszoba, kamra. Minden egyéb helyen csillárhorgot teszünk. Konyhában 1 db vonalizzót adunk. A lakás elosztótáblája süllyesztett kivitelű, általában bejárati ajtó fölé helyezzük el.

Az áramköri kiosztások:

Tűzhely dugalj 16 A Mosógép " 16 A Szobai dugaljak 10 A (szobaszámtól függően 1 v. 2 áramkör) Konyhai dugaljak 10 A Világítás 6 A ( 1 v. 2. áramkör)

Szellőzés:

egycsöves ventillátorral

TV : Minden szobában, kivéve félszobát kábeltévés vételi lehetőség.

Telefon: Az épületben vezeték szinten kiépítve (csövezés, vezetékes), 1 db csatlakozási lehetőség nappaliban kiépítve;szolgáltatóval szerződéskötés egyéni intézésben Kaputelefon: A bejárati kapu elektromos zárral működik. Ezen felsorolt felszereltségek az alapárra vonatkoznak. Ettől eltérni külön megállapodás szerint, tervmódosítási felárral lehet. Pinceszint gépkocsitárolók + egyéb helyiségek Garázskapu szekcionált hőszigetelt lamellás szerkezetű, fehér színű, kézi mozgatással. A falak vakoltak, meszeltek. Padló gres lappal burkolt, 3000 Ft/m2 Áfás anyagáron. Közművek: telken belüli gáz, víz, csatorna, 0,4 kV-os energiaellátás.

Kert, kerítés: durva tereprendezés, gépkocsibejáró szegéllyel és Viacolor burkolattal ellátva. Kerítés zsalukő vázzal, alapvakolattal, színrevakolás nélkül; hegesztett pálcás kerítéselemekkel, védő bevonattal, színrefestés nélkül. A vevőt külön terheli: egyedi villanyóra, gázóra, víz almérőóra felszerelésének költsége, adásvételi szerződés ügyvédi költsége; együttesen 300.000.-Ft

Reax ingatlanok

A teleklista szűkítéséhez kattintson azokra a paraméterekre, melyek nem érdeklik Önt.

 felel meg  lakásból a megadott feltételek alapján.
Lakás száma Összesen (m2) Lakás (m2) Erkély (m2) Szobák száma Emelet Kedvezményes ár