Erzsébet park

Zugló: XIV. Ráskai Lea u. 11-16

ERZSÉBET PARK ELKÉSZÜLT PROJEKT!!

Zugló: XIV. Ráskai Lea u. 11-16

Zuglóban, zöldövezeti, kertvárosi környezetben felépült, 4 db 12 és 1db 30 lakásos társasházban csendes, erkélyes, cirkó fűtéses lakások köthetők le 96 és 139 m2 -es méretben. Költözés: burkolatválasztástól számított 2 hónap. Érvényes: 30281. hrsz-ú telken (XIV. Erzsébet királyné útja 50.) felépülő 4 db 12 lakásos társasházra és 1 db 30 lakásos társasházra

Az "A,B,C,D " jelű lakóépületek : Pince+Földszint+Emelet+Tetőtér I-II elosztásúak. A tervezett "A, B, C, D" jelű lakóépületek azonos kialakításúak, elhelyezésük tükrözés eredménye.A lépcsőház súlyponti elhelyezése és mérete alkalmas a szintenkénti négy fogatos kialakításra, így a földszinten, emeleten és tetőtérben 4-4 lakás került kialakításra. A kertkapcsolatot a lehajtó rámpa felett átvezető 3 fellépős kerti lépcsővel kialakított csatlakozás biztosítja. Az épületek alatt teremgarázs kerül kialakításra 13 db férőhellyel, illetve a "D" épületnél 2 db felszíni parkolót építünk. Az "E" jelű lakóépület : Pince+Földszint+I-III.emelet+Tetőtér elosztású. Az "E" jelű zártsorú épület a forgalmas Erzsébet királyné útjától elfordított lakószobákkal tervezett. A lakások a zárt lépcsőházból külön-külön szeparált belső közlekedőről közelíthetők meg. Az I-II-III. emeleten 8-8 lakás, a tetőtérben pedig 6 db lakás épül meg. (Összesen 30 lakás). A épület alatt 20db teremgarázs kerül kialakításra, illetve 7 db felszíni parkoló épül meg.

Telek adatok:

telekterület: 5196 m2

Közlekedés:

Az Erzsébet királyné út felől az "E" jelű épület pinceszinti parkoló csatlakozását biztosítjuk kétirányúforgalomra alkalmas áthajtó tervezésével. Az "A,B,C,D épületterületektől a gyalogos és gépkocsi forgalom a Ráskai Lea utca felől biztosított, gyalogos közlekedés feltételezett módon az "E" jelű épület földszintjén keresztül is biztosítható.

Épületszerkezetek:

Az épületek sávalapozással, hőszigetelő téglafalazattal (Wienerberger - Porotherm), helyenként pillérmegerősítéssel, monolit vasbetonfödémmel épülnek. A lépcső monolit vasbeton előregyártott gresslapokkal. A magastető BRAMAC vagy azzal egyenértékű cserépfedésű, horganybádogozással. Az ablakok fehér műanyagablakok, hőszigetelő üvegezéssel. A homlokzat TERRANOVA vagy LB KNAUF vakolat dörzsölt kivitelben.

A lakások felszereltsége alapárra vonatkozóan:

Bejárati ajtó: /nem változtatható/ MABISZ minősítésű biztonsági ajtó, gumitömítéssel, fémtokkal, kitekintővel. Belső ajtók: utólag elhelyezhető DIN méretrendű fehérre, illetve bükkre fóliázott ajtó gumitömítéssel, fehér, illetve bükk tokborítással, normál réz kilinccsel, nikkel zsanérral. A nappali és a konyha ajtaja mélyen üvegezett, a többi helyen teleajtó van /változtatható többlet költséggel/. Egységára: ajtó + tok + beépítés + kilincs: 45.000/ db Áfás áron.

Falak: a falak gletteléssel, fehér diszpeziós festéssel készülnek. (Színezés felárral.) A csempeburkolat fürdőben, WC-ben mennyezetig hálósan rakva, sarkokon élvédővel, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választható. Ha a kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 2500 Ft/m2 Áfás áron visszaszámoljuk és a lakást szerkezetkészen adjuk át.

A konyhában a tűzhely mögött 1,50 m magasságig, a tervezett bútor helyén az alsó és a felső elem közti sávban 60 cm szélességben hálósan rakott csempéből, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választhatóan, egyéb esetben 2500 Ft/m2 Áfás áron.

Padló: fürdőben, WC-ben, konyhában, kamrában, előszobában és közlekedőben hálósan rakott mázas kerámialap, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választható. Ha a kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 3000 Ft/m2 Áfás áron visszaszámoljuk és a lakást szerkezetkészen adjuk át.

Erkélyburkolat nem változtatható!

A szobákban bükk vagy tölgy laminált parketta 1200 Ft/m2 Áfás áron számolva kerül lerakásra. Hagyományos parketta beszerzését és lerakását cégünk nem vállalja!

A felsorolt burkolatok m2 árai az alaprajzon szereplő m2-ekre vonatkoznak (csak a felsorolásban szereplő anyagárakra vonatkozik, tehát nem tartalmazza a segédanyagokat). A kiállított díszítőelemeket az alapár nem tartalmazza.

A fürdőszoba felszereltsége:

- 1 db kád fehér színben /Dalma akril 170-es/(tetőtérben 140*140 Luca sarokkád) - 1 db mosdó fehér színben /Alföldi Bázis termék, láb - és szifontakaró nélkül/ - 1 db kád és 1 db mosdó csaptelep /KLUDI típusú hagyományos, krómozott kivitelben/ - 1 db automata mosógép - csatlakozás /hidegvízvételre, csatornára/ - 1db hátsókifolyású Alföldi Bázis WC csésze, falra szerelhető műanyag tartállyal /tetőtérben Alföldi Bázis bidével/ (padlóösszefolyó a lakásokban műszakilag nem megoldható)

Konyha felszereltsége:

- 1 db automata mosogatógépcsatlakozás - 1 db páraelszívócsatlakozás, a légelvezetés biztosított.

Fűtés-, melegvízellátás:

Lakásonként kombi, zárt égésterű gázkazán, kiviteli terv szerinti teljesítménnyel, mely nem változtatható. A használati melegvízellátás is a gázkazánról történik. Fűtési rendszer: aljzatban vezetett csövezésű radiátoros melegvízfűtés, kombi gázkazánról üzemeltetve. A radiátor LPE alumínium gyártmányú. Nem változtatható!

Víz:

A lakásonkénti vízmérési lehetőség egyedi vízórával biztosított, lakó az almérő állása alapján kiszámlázottakat fizeti, illetve 1 db fő vízmérőóra a társasházon belüli vízfogyasztás szétosztására szolgál.

Elektromos:

Egyedi villanyórákat szerelünk. Az áramkörök falhoronyban vezetett Mü III. védőcsőben haladnak. MCu 1,5 mm rézvezetéket alkalmazunk (kivéve mosógép, tűzhely konnektor MCu 2,5 mm. A lámpáknak MmCu vezetéket alkalmazunk a födémben. A szerelvények fehér színű Electro Material típusúak A lakás elosztótáblája süllyesztett kivitelű, általában bejárati ajtó fölé helyezzük el.

Az áramköri kiosztások: Tűzhely dugalj 16 A Mosógép "16 A Szobai dugaljak 10 A (szobaszámtól függően 1 v. 2 áramkör) Konyhai dugaljak 16 A Világítás 6 A ( 1 v. 2. áramkör) Szellőzés: gravitációs, gépiszellőzés lehetősége kiépítve (ventillátor nem tartozék). TV:Minden szobában, kivéve félszobát 1 db kábeltévés vételi lehetőség (csak vezetékezés). Telefon: Az épületben vezeték szinten kiépítve (csövezés, vezetékes), 1 db csatlakozási lehetőség nappaliban kiépítve. Kaputelefon: A bejárati kapu elektromos zárral működik. A lakások a lépcsőházi bejárónál kaputelefonosak.

Ezen felsorolt felszereltségek az alapárra vonatkoznak. Ettől eltérni külön megállapodás szerint, tervmódosítási felárral lehet. A tervmódosítás, illetve az alaptól eltérő művezetés díját műszaki előkészítő kollégáink az igényszint-egyeztetés költségvetésével egyidejűleg megadják.

Pinceszint+Földszint: gépkocsitárolók

A bejáratnál, épületnél rácsos rolós szerkezet távirányítós. A falak vakoltak, meszeltek. Padló vasadalékos géppel simított beton burkolat, színre festve. A lomtárolók fala vakolt, meszelt vagy horganyzott drótháló, padlója simított beton. Világítással ellátott. Közművek: telken belüli gáz, víz, csatorna, locsolóvíz, 0,4 kV-os energiaellátás. Tereprendezés, térburkolatok: Az épület körüli járda betonból, bejárati járda Viacolor vagy hozzá hasonló betonelemből. Az épület körül a telket és annak környezetét rendezzük. A telken belül térburkolattal el nem látott területet füvesítjük ( kb. 2100 m2 ), illetve egy később elkészítendő kertterv szerint fásítást végzünk.

A vevőt külön terheli: elektromos, gáz, víz főmérőóra felszerelése, csatornafejlesztési hozzájárulás, mivel a hatóságokkal szerződés csak egyenként köthető, ügyvédi ktsgek, /Előirányzati költség lakásnál : 300.000 Ft, garázsnál : 100.000 Ft/ - a telefon beszerelésének költsége

Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok

A lakáslista szűkítéséhez kattintson azokra a paraméterekre, melyek nem érdeklik Önt.

 felel meg  lakásból a megadott feltételek alapján.
Lakás száma Összesen (m2) Lakás (m2) Erkély (m2) Szobák száma Emelet Kedvezményes ár