Viza Apartmanház III. ütem

Pest: XIII. Vizafogó és Révész u.

Szerkezetkész

Pest: XIII. Vizafogó és Révész u.

Három ütemben felépülő lakóparkot álmodtunk a területre, összesen mintegy 480 lakással. Az I. ütem 5, a II. ütem 6, míg a III. ütem 6 emeletes, modern stílusú épület. Funkcionálisan jól kihasználható lakásokat terveztünk, praktikus kialakítású szobákkal. Minden lakáshoz tartozik erkély, a legfelső szintre, exkluzív tetőteraszokat alakítottunk ki.

Az épületegyüttesre összességében a nyugodt, Duna-parti környezet, zárt belső parkok, mesterségesen kiépített tó, kiváló megközelíthetőség tömegközlekedéssel (metrótól 5 percre) és autóval, egyedi mérőórák, központi- energiatakarékos fűtés jellemző.

Leköthető lakások méretei: 32 – 159 m2-ig. Költözés: 2017. IV. negyedévtől folyamatosan.

MŰSZAKI ADATOK:

Érvényes: Budapest XIII., Révész u. - Vizafogó sétány által határolt terület beépítésére ( jelű telek )

ÉPÜLETSZERKEZETEK:

Az épület vasbeton lemezalap alapozással, pillérvázas felmenő szerkezettel készül, hőszigetelő Porotherm 30-as vázkitöltő falazattal,10 cm-es hősigeteléssel, monolit vasbetonfödémmel épülnek. A lakáselválasztó falak Silka 25 cm-es hanggátló téglából készülnek.
A lépcső monolit vasbeton. Az épület zárófödéme monolit vb. Lemez megfelelő hő- és vízszigeteléssel, kavicsterítéssel, horganybádogozással, ill. eresz- és lefolyócsatornákkal, Lindab műanyag bevonatú acéllemezből készülnek. A homlokzati nyílászárók (erkély ajtók, ablakok) műanyagok, kívül mahagóni, belül fehér színben, 1,0 W/m2 K hőszigetelésű üvegezéssel. Az épület homlokzata előtt 15 cm vastag Vb fal áll, amelyen a lakóhelyiségek mögöttes nyílásainak megfelelő kivágás látható, és az épülethez vb lemezekkel kapcsolodik.

MŰSZAKI TARTALOM:

Érvényes: Budapest XIII., Viza u.-Párkány u.-Révész u.-Vizafogó sétány által határolt terület beépítésére (3. jelű telek / Hrsz.: 25721/10/ 64 lakásos lakóépület )

Épületszerkezetek:

Az épület vasbeton lemezalap alapozással, pillérvázas felmenő szerkezettel készül, hőszigetelő Porotherm 30-as határoló falazattal, 10 cm-es hőszigeteléssel, monolit vasbetonfödémmel épülnek. A lakáselválasztó falak Silka 25-es hanggátló téglából készülnek. A lépcső monolit vasbeton. Az épület zárófödéme monolit vb. Lemez megfelelő hő- és vízszigeteléssel, kavicsterítéssel, horganybádogozással, ill. eresz- és lefolyócsatornákkal, Lindab műanyag bevonatú acéllemezből készülnek. Az ablakok fehér műanyagablakok, 1,0 W/m2K hőszigetelő üvegezéssel. Az épület homlokzata előtt végigfutó vagy konzolos erkélyek vannak.

A lakások felszereltsége alapárra vonatkozóan:

Bejárati ajtó:

/nem változtatható/ MABISZ minősítésű biztonsági ajtó, gumitömítéssel, fémtokkal, kitenkintővel.

Belső ajtók:

utólag elhelyezhető Standard típusú DIN méretrendű 210-cm magasságú fehérre vagy bükk színűre fóliázott ajtó gumitömítéssel, fehér vagy bükk színű tokborítással, normál rozettás kilinccsel. A nappali és a konyha ajtaja mélyen üvegezett, a többi helyen teleajtó van /változtatható többlet költséggel/. Egységára: ajtó + tok + beépítés + kilincs: 36.000/ db Áfás áron.

Falak:

a falak gletteléssel, fehér diszperziós festéssel készülnek. (Színezés felárral.) A csempeburkolat fürdőben, WC-ben mennyezetig hálósan rakva, sarkokon élvédővel, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választható. Ha a kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 3000 Ft/m2 Áfás anyagáron visszaszámoljuk és a lakást szerkezetkészen adjuk át.

A konyhában a tervezett bútor helyén az alsó és a felső elem közti sávban 60 cm szélességben hálósan rakott csempeburkolat, az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választhatóan, egyéb esetben 3000 Ft/m2 Áfás anyagáron.

Padló:

fürdőben, WC-ben, konyhában, kamrában, előszobában és közlekedőben, gardróbban hálósan mázas kerámialap , az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választható. Ha a kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 3000 Ft/m2 Áfás anyagáron visszaszámoljuk és a lakást szerkezetkészen adjuk át.

Erkélyburkolat nem változtatható!

Nappaliban és a szobákban bükk vagy tölgy laminált parketta (1200 Ft/m2 Áfás áron számolva) kerül lerakásra. A hagyományos parketta beszerzését és lerakását cégünk nem vállalja!

A felsorolt burkolatok m2 árai az alaprajzon szereplő m2-ekre vonatkoznak (csak a felsorolásban szereplő anyagárakra vonatkozik, tehát nem tartalmazza a segédanyagokat). A kiállított díszítőelemeket az alapár nem tartalmazza.

A fürdőszoba felszereltsége:

- 1 db kád fehér színben /akril 170-es/
- 1 db mosdó fehér színben /Alföldi Bázis termék, láb - és szifontakaró nélkül/
- 1 db kád és 1 db mosdó csaptelep /Kludi Logo-mix típusú egykaros, krómozott kivitelben/
- 1 db automata mosógépcsatlakozás /hidegvízvételre, csatornára/
- 1 db WC falra szerelhető tartállyal, Alföldi termék
(padlóösszefolyó a lakásokban műszakilag nem megoldható)

Konyha felszereltsége:

- 1 db páraelszívócsatlakozás - belsőterű konyhában egycsöves ventillátor

Fűtés-, melegvízellátás:

Központi gázkazánokból ellátott fűtés- és melegvízellátás. Fűtési rendszer: aljzatban vezetett csövezésű radiátoros melegvízfűtés. Hőmennyiségmérőt szerelünk fel, lakásonkénti mérés lehetőségét biztosítva.

Víz:

Lakásonként egyedi alvízmérőórákat szerelünk fel. A telken belüli 1 db fő vízmérőóra fogyasztása a VÍZMŰ elszámolás alapján történik.

Elektromos:

Egyedi 3x16A-os (10 kW) szabvány szerinti villanyórákat szerelünk. Az áramkörök falhoronyban vezetett Mü III. védőcsőben haladnak. Mcu 1,5 rézvezetéket alkalmazunk (kivéve mosógép, tűzhely konnektor Mcu 2,5. A lámpáknak Mmcu vezetéket alkalmazunk a födémben. A szerelvények PRODAX Classic típusúak és fehérek.

Vizes és sötét helyiségekben adunk fehér 60W-os opálburás lámpatesteket: WC, fürdőszoba, kamra. Minden egyéb helyen csillárhorgot teszünk. Konyhában 1 db vonalizzót adunk. A lakás elosztótáblája süllyesztett kivitelű, általában bejárati ajtó fölé helyezzük el.

Az áramköri kiosztások:

Elektromos tűzhely 3x16 A Mosógép " 16 A Szobai dugaljak 10 A (szobaszámtól függően 1 v. 2 áramkör) Konyhai dugaljak 16 A Világítás 6 A ( 1 v. 2. áramkör)

Szellőzés: egycsöves ventillátorral

TV: Minden szobában, kivéve a félszobát kábeltévés csatlakozási lehetőség (vezetékezés). A birtokbaadásig kerül kiválasztásra a szolgáltatás módja és az üzemeltető társaság.

Telefon: Az épületben vezeték szinten kiépítve (csövezés, vezetékes), 1 db csatlakozási lehetőség nappaliban kiépítve.

Kaputelefon: A bejárati kapu elektromos zárral működik, a lakások kaputelefonosak.

Ezen felsorolt felszereltségek az alapárra vonatkoznak. Ettől eltérni külön megállapodás szerint, tervmódosítási felárral lehet. A tervmódosítás, illetve az alaptól eltérő művezetés díját műszaki előkészítő kollégáink az igényszint-egyeztetés költségvetésével egyidejűleg megadják.

Pinceszint: gépkocsitárolók + lomkamrák:

Bejárata utcáról jól szellőző rácsos, rolós szerkezetű kapu távirányítóval. A falak gletteltek, meszeltek. Padló festett betonfelület. A pinceszinti teremgarázsban gépkocsiparkolók nem kerülnek leválasztásra. Közös világításúak. Lomkamrák: fala vakolt, meszelt vagy horganyzott drótháló, padlója simított beton. Világítással ellátott.

A vevőt külön terheli:

- elektromos, víz almérőóra felszerelése, mivel a közművállalatokkal szerződés csak egyenként köthető (névreírást mi intézzük) + ügyvédi költség, alapító okirat szerkesztésének költsége (együttesen ún. előirányzati költség, ennek összege lakásonként 300.000.-Ft, garázsonként 100.000.-Ft) - a telefon beszerelésének költsége

Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok

A lakáslista szűkítéséhez kattintson azokra a paraméterekre, melyek nem érdeklik Önt.

 felel meg  lakásból a megadott feltételek alapján.
Lakás száma Összesen (m2) Lakás (m2) Erkély (m2) Szobák száma Emelet Kedvezményes ár