Mária ház + Terézia Ház

Pest: VIII. Kis Stáció - Kisfaludy utca sarok

MÁRIA HÁZ + TERÉZIA HÁZ ELKÉSZŰLT PROJEKT!

Pest: VIII. Kis Stáció - Kisfaludy utca sarok

A 32-esek terénél – történelmi emlékhely közelében, kiváló megközelíthetőségi, közlekedési feltételekkel a főváros egy csendes mellékutcájában épül a 89 lakásos Mária ház. A tervezett épület, a telek "U" alakja miatt 2 tömegre osztódik, Pinceszint + Földszint + 7 emeletes elosztásban (az udvari lapostetős szárny P+F+6 szintes). A 7. emeleten végig tetőtéri lakások kerültek kialakításra.

Érvényes: Budapest VIII. ker. Kis Stáció u.1-3. alatt felépülő társasházra

VII., Kis Stáció - Kisfaludy u. 1-3

A 32-esek teréhez közel eső területen, kiváló megközelíthetőségi, közlekedési feltételekkel a főváros egy csendes mellékutcájában épül a 89 lakásos társasház. A telek a Kis Stáció - Kisfaludy utcák sarkán helyezkedik el. A tervezett épület - a telek "U" alakja miatt 2 tömegre osztódik, Pinceszint + Földszint + 7 szintes kialakításban (az udvari lapostetős szárny P+F+6 szintes). A 7. emeleten végig tetőtéri lakások lesznek. Az épület 3 lépcsőházas lesz, lépcsőházanként egy-egy hatszemélyes lifttel. Az épületet kiszolgáló parkolók a Pinceszinten és a Földszinten lesznek kialakítva, behajtás a Kisfaludy u. felől lesz. A Fszt-i parkolókat fedetten alakítjuk ki, így növényzettel telepített tetőkert jön létre az 1. emeleten, melyek egy része az itt lévő lakásokhoz kapcsolódik, másik része közös használatú.

Épületszerkezetek:

Az épület vasbeton lemezalap alapozással, a szerkezeti falak 20 cm vtg vasbeton merevítő és vasbeton pillér kombinációjával készül. A homlokzat és a folyosó fala Porotherm 30 as, a lakáselválasztó falak Porotherm 25-as hang gátló téglából készülnek. A lépcső monolit vasbeton gres lapbukolattal. A födémek 22 cm vastag monolit vb.lemezek lesznek. A tető vörös-barna színű BRAMAC-Alpesi betoncserépből antrazink bádogozással készül. A nyílászárók műanyag ablakok, hőszigetelő üvegezéssel. A homlokzat 4 cm szálas Dryvit vakolattal bevont, az erkélyek korlátjai porszórt acélkorlátok.

A lakások felszereltsége alapárra vonatkozóan:

Bejárati ajtó: (nem változtatható) MABISZ minősítésű biztonsági ajtó, gumitömítéssel, fémtokkal, kitekintővel. Belső ajtók: utólag elhelyezhető Standard típusú DIN méretrendű fehérre vagy bükk színűre fóliázott ajtó gumitömítéssel, fehér vagy bükk tokborítással, Hoppe (pl.Seattle) rozettás réz színű kilinccsel. A nappali és a konyha ajtaja mélyen üvegezett, a többi helyen teleajtó van /változtatható többlet költséggel/. Egységára: ajtó + tok + beépítés + kilincs: 45.000/ db Áfás áron. Falak: a falak gletteléssel, fehér diszperziós festéssel készülnek. (Színezés feláras.) A csempeburkolat a fürdőben és a WC-ben mennyezetig csempelapokból hálósan rakva, sarkokon élvédővel az értékesítési irodában kiállított burkolólapokból választható. Ha a kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 3000 Ft/m2 Áfás anyagáron visszaszámoljuk és a lakást szerkezetkészen adjuk át.

A konyhában a tűzhely mögött 1,50 m magasságig, a tervezett bútor helyén az alsó és a felső elem közti sávban 60 cm szélességben, hálósan rakva az értékesítési irodában kiállított csempékből, egyéb esetben 3000 Ft/m2 Áfás áron.

Padló: fürdőben, WC-ben, konyhában, kamrában, előszobában és közlekedőben hálósan rakva az értékesítési irodában elhelyezett burkolólapokból választható. Ha a kiállított burkolatokból nem sikerül választani, a burkoló anyagot 3000 Ft/m2 Áfás anyagáron visszaszámoljuk és a lakást szerkezetkészen adjuk át.

Erkélyburkolat nem változtatható!

Nappaliban és a szobákban bükk vagy tölgy laminált parketta (1200 Ft/m2 Áfás áron számolva) kerül lerakásra. A hagyományos parketta beszerzését és lerakását cégünk nem vállalja!

A felsorolt burkolatok m2 árai az alaprajzon szereplő m2-ekre vonatkoznak (csak a felsorolásban szereplő anyagárakra vonatkozik, tehát nem tartalmazza a segédanyagokat). A kiállított díszítőelemeket az alapár nem tartalmazza.

A fürdőszoba felszereltsége:

- 1 db kád fehér színben /akril 170-es/ - 1 db mosdó fehér színben /Alföldi Bázis termék, láb - és szifontakaró nélkül/ - 1 db kád és 1 db mosdó csaptelep /Kludi Logo-MIX típusú egykaros, krómozott kivitelben/ - 1 db automata mosógép - csatlakozás /hidegvízvételre, csatornára/ - 1db hátsókifolyású Alföldi Bázis WC csésze, falra szerelhető műanyag tartállyal (padlóösszefolyó a lakásokban műszakilag nem megoldható)

Konyha felszereltsége:

- 1 db páraelszívócsatlakozás, a légelvezetés biztosított.

Fűtés-, melegvízellátás:

Központi gázkazánból ellátott fűtés- és melegvízellátás. Fűtési rendszer: aljzatban vezetett csövezésű radiátoros melegvízfűtés. Hőmennyiségmérőt szerelünk fel, lakásonkénti mérés lehetőségét biztosítva.

Víz:

Lakásonként víz almérőórákat szerelünk fel. A telken belüli 1 db fő vízmérőóra fogyasztása (levonva az almérőórák össz-fogyasztását) a lakóközösséget terheli.

Elektromos:

Egyedi villanyórákat szerelünk. Az áramkörök falhoronyban vezetett Mü III. védőcsőben haladnak. MCu 1,5 mm rézvezetéket alkalmazunk (kivéve mosógép, tűzhely konnektor MCu 2,5 mm. A lámpáknak MmCu vezetéket alkalmazunk a födémben. A szerelvények fehér színű Electro Material típusúak A lakás elosztótáblája süllyesztett kivitelű, általában bejárati ajtó fölé helyezzük el.

Az áramköri kiosztások: Tűzhely dugalj 3*16 A Mosógép dugalj 16 A Szobai dugaljak 10 A (szobaszámtól függően 1 v. 2 áramkör) Konyhai dugaljak 16 A Világítás 6 A (1 v. 2. áramkör)

Szellőzés: egycsöves ventillátorral TV: Minden szobában, kivéve félszobát kábeltévés vételi lehetőség. Telefon: Az épületben vezeték szinten kiépítve (csövezés, vezetékes), 1 db csatlakozási lehetőség nappaliban kiépítve. Kaputelefon: A bejárati kapu elektromos zárral működik, a lakások kaputelefonosak.

Ezen felsorolt felszereltségek az alapárra vonatkoznak. Ettől eltérni külön megállapodás szerint, tervmódosítási felárral lehet. A tervmódosítás, illetve az alaptól eltérő művezetés díját műszaki előkészítő kollégáink az igényszint-egyeztetés költségvetésével egyidejűleg megadják.

Pinceszint + Földszint: gépkocsitárolók + lomkamrák:

Bejárata utcáról jól szellőző rácsos, rolós szerkezetű kapu távirányítóval. A falak vakoltak, festettek. Padló aszfalt burkolat. A pinceszinti teremgarázsban kialakított gépkocsiparkolók nem kerülnek leválasztásra. Közös világításúak. Lomkamrák: fala vakolt, meszelt vagy horganyzott drótháló, padlója simított beton. Világítással ellátott.

Közművek: telken belüli gáz, víz, csatorna, locsolóvíz, 0,4 kV-os energiaellátás.

A vevőt külön terheli: egyedi villanyóra, víz almérőóra felszerelése, mivel a hatóságokkal szerződés csak egyenként köthető, ügyvédi költség, alapító okirat szerkesztésének költsége, földhivatali eljárás, együttesen ún. előirányzati kltsg.(300.000,-Ft/lakás, 100.000,-Ft/gk.beállóhely) - a telefon beszerelésének költsége - TV-műsor vételezésével kapcsolatos költségek (Telefon, TV esetében csak vezetékelünk!)

TERÉZIA HÁZ

Kulcsrakész, azonnal költözhető lakások eladók!!!

A már elkészült Mária ház mellett, Pest megújuló, gyorsan fejlődő negyedében, kitűnő közlekedéssel, 52 lakásos társasházban kínálunk többek között kis alapterületű, praktikus beosztású, egyedi kialakítású lakásokat 69, 84, 88, 98 m2-es méretekben.

Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok Reax ingatlanok

A lakáslista szűkítéséhez kattintson azokra a paraméterekre, melyek nem érdeklik Önt.

 felel meg  lakásból a megadott feltételek alapján.
Lakás száma Összesen (m2) Lakás (m2) Erkély (m2) Szobák száma Emelet Kedvezményes ár